DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AHMET ÖZPELİT’TEN İDDİALI VAATLER

AHMET ÖZPELİT’TEN İDDİALI VAATLER

ABONE OL
25 Şubat 2022 10:13
AHMET ÖZPELİT’TEN İDDİALI VAATLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

27 Şubat Pazar günü gerçekleşecek Polatlı Berberler ve Kuaförler Odası olağan genel kurulunda başkan adaylığını daha önceden açıklayan Ahmet Özpelit seçim öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Özpelit; çocuk yaşlarında başladığı kuaförlük hayatına yeni bir ivme kazandırmak için Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına aday olduğunu belirtti. Genç ve vizyoner yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önümüzdeki 4 yıl için yeni dönemde görev isteyen Ahmet Özpelit vaatlerini hayata en kısa zamanda geçireceğini göreve talip olmadan önce tüm proje hazırlıklarını tamamladığını söyledi.

“ODAMIZIN ÇITASINI ÇOK ÜSTLERE TAŞIYACAĞIZ”

Özpelit, açıklamasında şunları söyledi: ‘’Öncelikle Mesut Başkana uzun zamandır verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak uzun zamandır Berberler ve Kuaförler odası hak ettiği değeri görmediği için yeni dönemde aday olmayı ekip arkadaşlarımla beraber uygun gördüm. İşin mutfağından yetiştiğim için sıkıntıların ne olduğunu, çözümlerine hangi yollarla ulaşılacağını iyi biliyorum. Tüm oda üyelerimiz emin olsun ki göreve gelirsek önümüzdeki 4 yılda odamızın çıtasını çok üstlere taşıyacağız. Kıymetli üyelerimiz görevi bizlere tevdi ettikleri taktirde her daim yanlarında olacağımızın sözünü şimdiden veriyorum.”

BAŞKAN ADAYI ÖZPELİT’İN PROJELERİ

Hayata geçireceğimiz projelerin bazıları şunlar olacaktır:

-Odamızda ilk olarak kan grubu havuzu oluşturacağız, tüm üyelerimizin ve çalışanlarının kan gruplarını tespit edip, oluşturacağımız platform ile kayıt altına alıp güncel tutacağız. Böylece Allah korusun ihtiyaç halinde tek tuşla bu sıkıntımızı odamız bünyesinde çözeceğiz.

-Odamız bünyesinde bir mali destek fonu oluşturacağız. Bu fon sayesinde zorda olan üyelerimizi belli aralıklarla tespit edip, işyerlerine karınca kararınca destek olacağız.

– Başta kaymakamlığımız ve belediye başkanlığımız olmak üzere kurum ve kuruluşlarla irtibatı kesmeden odamızın her daim gündemde olmasını sağlayacağız.

-Kurumlardan gelen bilgilendirmeleri, destekleri veya gelişmeleri, hemen üyelerimize sms ve kuracağımız mobil uygulama ile duyuracağız. Odamızın maalesef kurumsal sosyal medya hesapları yok, hemen tüm sosyal medya hesaplarını aktif hale getireceğiz.

-Basit usulde çalışan ve muhasebesini odamızın tuttuğu üyelerimize el fişlerini istediklerinde bizzat ben yada yönetim kurulu üyem dükkanlarına getireceğiz. Böylece dükkanlarınızı kapatıp fiş telaşına düşmeyecekler.

-Hizmet ,sağlık, gıda, eğitim başta olmak üzere bir çok sektörle  kısa zamanda indirim protokolleri imzalayacağız. Her  üyemize özel basılacak yıpranmayan ,demode olmayan kartlarla bu indirim protokollerinden kendileri ve yakınları yararlanabilecek.

– Doğum günlerinin özel olduğuna inanarak her üyemizi yönetim kurulu üyeleri olarak ziyaret edeceğiz. Düğünlerinizde  gülerken, cenazelerinizde ağlarken yanınızda olacağıma söz veriyorum.

-Üyelerimize yılda en az 3 kez belli aralıklarla olmak üzere yüz yüze veya online olarak odamıza mali yükü olmadan bilgilendirme seminerleri ,kişisel gelişim eğitimleri düzenleyeceğiz. Bunların altyapısını yaptık projelerimiz hazır.

– Yine yurtiçinde düzenlenen kozmetik sektörü gibi  odamızla alakalı fuarları takip ederek üyelerimizden isteyenleri fuarlara götüreceğiz. Bu ziyaretlerde de odamıza 1 kuruş yük olmadan  fuar düzenleyen şirketlerle anlaşıp gerçekleştireceğiz.

Kıymetli üyelerimize bunlar gerçekleştireceğimiz faaliyetlerden sadece birkaçı. Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyor adaylara başarılar diliyorum. Tüm üyelerimizi kardeşlerimi Allah’a emanet ediyorum.’’ diyerek sözlerine son verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.