DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN ÇINAR’DAN SPORA TAM DESTEK

BAŞKAN ÇINAR’DAN SPORA TAM DESTEK

ABONE OL
25 Şubat 2022 11:08
BAŞKAN ÇINAR’DAN SPORA TAM DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlıspor sorumlusu Ali Kılavuz, Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkan Vekili ve Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar’ı ziyaret etti. Polatlı’nın takımı Polatlıspor’un yanında olduklarını belirten Çınar, “Spora ve sporcuya her zaman destek veriyoruz. Şehrimizin takımı Polatlıspo’un yanındayız.” dedi.

Her zaman destek olacaklarını ifade eden Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkan Vekili ve Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar, “Sporun ve sporcunun öneminin farkındayız. Bu anlamda ilçemizin takımı Polatlıspor’un da yanındayız. Kulübümüzün elimizden geldiğince İhtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yapacağız. Gerektiği zaman taşın altına elimizi koymaktan çekinmeyiz. Geçmişte büyük başarılara imza atan Polatlıspor’un yeniden o görkemli günlerine dönmesi için bir bütün olmalıyız. Polatlı da yaşayan tüm hemşerilerimizin Polatlıspor markasına sahip çıkarak destek vermeleri gerekmektedir.” dedi.

Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkan Vekili ve Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar’a teşekkür eden Polatlıspor sorumlusu Ali Kılavuz, “Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar’a kulübümüz adına teşekkür ederim. Bizlere verilen desteklerle daha motive oluyor daha çok çocuğumuza dokunmaya çalıyoruz, Ankara’da örnek birkaç kulüpten birisiyiz. Futbolcu üretiyoruz.” dedi. Polatlıspor sorumlusu Ali Kılavuz ziyarette Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkan Vekili ve Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar’a isminin yazılı olduğu Polatlıspor forması hediye etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.