DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEMİR: TARIMININ GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYORUZ

DEMİR: TARIMININ GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYORUZ

ABONE OL
25 Şubat 2022 10:07
DEMİR: TARIMININ GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin çiftçinin yanında olduğunu söyledi. Demir, “Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği gübre ve tarımsal ilaçlardaki indirim ve sübvansiyonlar Tarım kredi kooperatiflerimizde ve piyasada uygulanmaya başlanmıştır. Ortak memnuniyetine odaklanan hizmet anlayışı ve üstün nitelikli ürünler ile üreticilerimizin her zaman yanında olarak, çiftçilerimizin yüksek verim ve üstün kaliteye erişebilmeleri ve tarımsal alanlardaki verimliliğin ve kalitenin arttırılması için çalışıyor, ülke tarımının gelişimine katkı sağlıyoruz.” dedi.

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, Polatlı Tarım Kredi Kooperatifi ziyaretinde yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ortaklarımızın ve diğer çiftçilerimizin tarımsal üretimlerini desteklemek adına İhtiyaçları olan: bitki beslenme ürünleri, motorin, bitki koruma ürünleri, karma hayvan yemleri, tohumluk, tarımsal alet ve makineler zaruri tüketim ve gıda maddeleri gibi birçok ürünü zamanında, kaliteli ve uygun fiyatlar İle karşılaşıyoruz. Ortak memnuniyetine odaklanan hizmet anlayışı ve üstün nitelikli ürünler ile üreticilerimizin her zaman yanında olarak, çiftçilerimizin yüksek verim ve üstün kaliteye erişebilmeleri ve tarımsal alanlardaki verimliliğin ve kalitenin arttırılması için çalışıyor, ülke tarımının gelişimine katkı sağlıyoruz.”

ÜRETİMİ KOLAYLAŞTIRICI İMKANLAR SAĞLANIYOR

“Üreticilerimizin ekonomik gücünü arttırarak, her geçen gün değişmekte olan ihtiyaçlarını en uygun şartlarda temin etmeyi görev edinen Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, tarımsal üretimin arttırılmasına katkıda bulunmak, ortak ürünlerini değerlendirmek ve üreticilerin ihtiyaç duyduğu her türlü tarımsal girdinin kaliteli ve uygun fiyattan karşılanmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurumumuz, üreticilerimizin tarımsal girdi fiyatlarında yaşanan artışlardan etkilenmelerinin önüne geçmek amacıyla gerekli adımları atmakta, başta Kimyevi Gübre ve Karma Hayvan Yemi olmak üzere tarımsal girdi fiyatlarında yaşanan artışlardan olumsuz etkilenen üreticilerimizin üretim maliyetlerini düşürmek amacıyla üretimi kolaylaştırıcı imkanlar sağlıyor.”

YÜZDE 30’A VARAN İNDİRİM

“Bu kapsamda 14.02.2022 tarihi itibariyle ilkbahar dönemi bitkisel üretimde yaygın olarak kullanılan Üre.20.20.0 ve Çay gübrelerinde yüzde 30’a varan İndirim yapılmıştır. Buna göre Üre Gübresi 9.200 TL,  20.20,0 Gübresi 6.100 TL ve Çay Gübresi İse 7 bin 500 TL fiyatla Tarım Kredi Kooperatiflerinde satılmaya başlanmıştır. Söz konusu indirimlere ilave olarak 17 Şubat 2022 Perşembe günü itibariyle de Can Gübresi, Amonyum Sülfat  ve Nitro-Power gübrelerinde yüzde 30’a  Varan oranlarda indirime gidilmiştir .Yapılan indirim doğrultusunda üreticilerimiz Can Gübresini 6.150 TL, Amonyum Sülfat Gübresini 6.800 TL  ve Nitro-Power Gübresini İse 8 bin 200 TL fiyatla kooperatiflerimizden temin edebileceklerdir. Ayrıca kimyevi gübrelerin yanı sıra hayvansal üretim faaliyetinde bulunan üreticilerimizi desteklemek ve girdi maliyetlerini düşürmek amacıyla 17 Şubat 2022 Perşembe günü itibariyle Karma Hayvan Yemlerinde de yüzde 12 indirim yapılmıştır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.