DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KAYMAKAM BULACAK’TAN ÇAVUŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KAYMAKAM BULACAK’TAN ÇAVUŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ABONE OL
25 Şubat 2022 10:10
KAYMAKAM BULACAK’TAN ÇAVUŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, beraberinde Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Şener Derin ve Polatlı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Çinar ile birlikte olağan genel kurul sonrası yeniden Polatlı Kahveciler Lokantacılar ve Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı seçilen Hıdır Çavuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oda başkanı Çavuş’tan oda faaliyetleri ve üyeler hakkında bilgi alan Kaymakam Bulacak esnaf hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Polatlı Kahveciler Lokantacılar ve Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı seçilen Hıdır Çavuş’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, “Yaptıkları genel kurul ile Polatlı Kahveciler Lokantacılar ve Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı seçilen Hıdır Çavuş’a hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Allah mahcup etmesin. Başkanımızı tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum.” dedi. Kaymakam Bulacak Çavuş’tan oda faaliyetleri, üyeler ve esnafın durumu hakkında da bilgi aldı.

ÇAVUŞ: KAYMAKAMIMIZA TEŞRİFLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyaretten dolayı Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak’a teşekkür eden Polatlı Kahveciler Lokantacılar ve Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Hıdır Çavuş, “Polatlı Kaymakamımız Sayın Murat Bulacak odamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Teşriflerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. Rabbim utandırmasın. Sayın Kaymakamımıza oda faaliyetlerimiz ve üyelerimiz hakkında bilgiler verdik. Esnafımızın durumu ve sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Esnafımız pandeminin etkinlerini tam olarak atlatabilmiş değil. Ekonomik olarak zor bir dönem yaşıyoruz. Üyelerimize esnafımıza layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.