DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SERAMİK KURSUNA İLGİ BÜYÜK

SERAMİK KURSUNA İLGİ BÜYÜK

ABONE OL
25 Şubat 2022 10:23
SERAMİK KURSUNA İLGİ BÜYÜK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Seramik kursu yoğun ilgi görüyor. Her yaştan kadın burada el becerilerini geliştiriyor hem de kaliteli vakit geçiriyorlar.

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan seramik kursu tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın 5 günü Perpa iş merkezi 4’üncü katta devam eden kursta, kursiyerlere günde 8 saat eğitim veriliyor. Seramik kursuna katılan her yaştan kadınlar hem boş zamanlarını değerlendiriyor hem de el becerilerini geliştiriyor. Kimisi evine yemek takımı yapıyor, kimisi ise hediyelik eşya üretiyor. Kursiyerler bu hafta sonu Gençlik Merkezinde sergi açarak hem ürünlerini sergileyecek hem de satış yapacaklar.

ERGİN: “KURSİYERLERİMİZ SATIŞ YAPMAYA DA BAŞLAYACAKLAR”

Seramik Kursu Usta Öğreticisi İlkay Ergin, kurs hakkında bilgi verdi. Ergin; “Kursumuzda seramik ve çini üzerine çalışıyoruz. Şu anda 30 kursiyerimiz var. Çamur veya çini malzemeleri ile çalışmalar yapıyorlar. Burada kursiyerlerimiz mutfak malzemelerinden hediyelik eşyalara kadar birçok ürün üretebiliyorlar. Şu anda bir satış noktamız yok, olduğunda kursiyerlerimiz satış yapmaya da başlayacaklar. Bu hafta sonu Gençlik Merkezinde ürünlerimizi sergileyerek satış yapacağız. Bunun dışında Halk Eğitim Merkezimiz ile iletişime geçildiğinde sipariş usulü ürünler de üretebiliyoruz. Kursumuz Haziran ayına kadar devam edecek. Yaz tatilinin ardından Eylül’de tekrar kursumuza başlıyoruz. Kayıtlar genelde yazın oluyor fakat modül değiştirdiğimiz için ara dönemde de kayıt alabiliyoruz. Kaliteli vakit geçirmek ve bir şeyler üretmek isteyen herkesi kursumuza bekleriz.”dedi.

“İYİ Kİ GELMİŞİM, ÇOK MEMNUNUM”

Kursiyerler ise Seramik kursuna katılmalarından dolayı duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdiler:

Ayşe Güven: “Geçen yıl Halk Eğitim sergisinde hocamızın sergisini görerek bu kursa başlama kararı aldım. Yaptıkları tabaklar, biblolar çok ilgimi çekti. 5 aydır kursa devam ediyorum, çok memnunum. Severek geliyorum.”

Handan Peker: “Ben de hocamızın sergisinde seramik kursuyla tanıştım. Ürünlerini çok beğendim. 5 aydır bu kurstayım. Kendi evimde kullanmak üzere bir yemek takımı yapmak için başladım. Çini yemek takımı yapıyorum. Çok mutluyum, iyi ki buradayım. Bütün hanımları buraya davet ediyorum.”

Feray Gültekin: “Geçen yıl sezon sonunda bitmesine 1-2 ay kala başlamıştım. Burada vakit geçirmek çok eğlenceli. Her şeyden öte evdeki bütün stresimizi burada atıyoruz. Buraya geldiğinizde hem bedenen hem ruhen dinlenmiş oluyorsunuz. Gelmek isteyen herkesi bekleriz.”

Kamile Yurtışığı: “Başladığından beri bu kurstayım, severek geliyorum. Süs eşyaları, fincan takımları yapıyorum. Halk Eğitim sergisinde görmüştüm. İyi ki gelmişim, çok memnunum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.