DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYE TİYATROSU YENİ OYUNU İLE TÜLÜTABAK TİYATRO FESTİVALİ’NDE BEĞENİ TOPLADI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYE TİYATROSU YENİ OYUNU İLE TÜLÜTABAK TİYATRO FESTİVALİ’NDE BEĞENİ TOPLADI

POLATLI BELEDİYE TİYATROSU YENİ OYUNU İLE TÜLÜTABAK TİYATRO FESTİVALİ’NDE BEĞENİ TOPLADI

ABONE OL
15 Mart 2022 16:39
POLATLI BELEDİYE TİYATROSU YENİ OYUNU İLE TÜLÜTABAK TİYATRO FESTİVALİ’NDE BEĞENİ TOPLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Tiyatrosu ‘By Mıstık Show’ adlı oyunu ile Balıkesir Altıeylül Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Tülütabak Tiyatro Festivali’ne katıldı. Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Yeşilyurt tarafından hazırlanarak sahneye konulan ve Polatlı’da binlerce öğrenci tarafından ücretsiz olarak izlenen By Mıstık Show Balıkesirli izleyicilerden de tam not aldı. Tülütabak Tiyatro Festivali kapsamında 7 – 12 Mart tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanından festivale katılan birbirinden farklı ekiplerin sahneye koyduğu toplam 11 oyun Balıkesirli tiyatroseverler için perdelerini açtı. Festival boyunca iki kez sergilenen Polatlı Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu By Mıstık Show yüzlerce seyirciye eğlenceli anlar yaşattı.

DÜNYA TİYATRO GÜNÜ’NDE MARDİNDE PERDELERİNİ AÇACAK

Bir hafta süren festival programı kapsamında Sultan Abdulhamid Han Gelişim Merkezi’nde düzenlenen Ülkeler ve Tiyatroları konulu panelde UNİMA Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ünvanı ile yer alan Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Yeşilyurt; festivale olan katkılarından dolayı plaketini Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın elinden aldı. Polatlı Belediyesi’ni Balıkesir’de başarıyla temsil eden Yeşilyurt festivalin ardından Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı ziyaret etti. Polatlı Belediye Tiyatrosu Ekibi; Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından 26 – 27 Mart tarihlerinde Mardin’de düzenlenecek olan Dünya Tiyatro Günü Festivali’nde Polatlı’yı temsil edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.