DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 14-20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 14-20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 14-20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

ABONE OL
14 Nisan 2022 17:02
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 14-20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlı Türk tarihine sayısız kahramanlık destanı sığdıran, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimizi 14 – 20 Nisan Şehitler Haftası’nda anmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün huzur ve güven içerisinde yaşama imkânına sahip olduğumuz güzel vatanımızı bizlere emanet bırakan kahramanlarımızın fedakar mücadelelerini hürmet ve hayranlıkla yad ediyoruz.

Dünyada eşi benzeri olmayan bir ruhla ve imanla mücadele eden kahraman şehitlerimizin maneviyatına ve vatan sevgisine Malazgirt’te, Sakarya’da, Çanakkale’de ve binlerce yıllık şanlı Türk tarihinin her anında rastlamak mümkündür. Bu eşsiz vatan sevgisi ve mücadele ruhu şehitlerimizden aldığımız inançla bugün Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Büyük Türk Milleti’ni ayakta tutmaktadır. Bu ruh hiçbir zaman ölmeyecek, aynı inanç ve kararlılıkla milletimizin göğsünde bir bağımsızlık meşalesi olarak yanmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; mukaddes vatan topraklarının korunması için birlik ve beraberlik içinde verilen tüm mücadeleleri millet olarak idrak etmeli; gelecek nesillere bu bilinci aktarmayı, kahraman ecdadımıza karşı her zaman borç bilmeliyiz. Muzaffer Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve 5713 Sakarya Şehidimiz başta olmak üzere; tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Ruhları Şad Olsun.  

Mürsel Yıldızkaya

Belediye Başkanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.