DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ GELENEKSEL RAMAZAN EĞLENCELERİ DEVAM EDİYOR

POLATLI BELEDİYESİ GELENEKSEL RAMAZAN EĞLENCELERİ DEVAM EDİYOR

ABONE OL
18 Nisan 2022 15:34
POLATLI BELEDİYESİ GELENEKSEL RAMAZAN EĞLENCELERİ DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla geleneksel hale getirilen Ramazan Eğlenceleri kapsamında; her hafta Cuma ve Cumartesi günleri Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekiplerinin hazırladığı birbirinden farklı programlar 13 Eylül Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Polatlı Belediyesi Geleneksel Ramazan Eğlenceleri kapsamında geçtiğimiz hafta düzenlenen Türk Halk Müziği Konseri ve Gitar Dinletisi iki gün boyunca vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattı. Kültür Müdürlüğü Ekipleri’nin hazırladığı konserler; Polatlı Belediyesi tarafından hazırlanan ikramlar ve balon show hediyeleri eşliğinde eğlenen aileler ve çocuklar tarafından beğeni topladı.  

HER HAFTA CUMA VE CUMARTESİ GÜNLERİ BİRBİRİNDEN FARKLI PROGRAMLAR SERGİLENİYOR

Polatlı Belediyesi Geleneksel Ramazan Eğlenceleri; Ramazan Ayı’nın sonuna dek her Cuma ve Cumartesi saat 20.30’da 13 Eylül Kültür Merkezi’nde birbirinden farklı programlarla vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekipleri tarafından; 22 – 23 Nisan tarihlerinde Halk Oyunları Gösterileri ve 29 – 30 Nisan tarihlerinde Türk Halk Müziği, Gitar ve Piyano Dinletileri gerçekleştirilecek. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.