DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Avcı, ” Çözüm Önerilerimizle Esnafımızın Yanındayız ”

Avcı, ” Çözüm Önerilerimizle Esnafımızın Yanındayız ”

ABONE OL
13 Mayıs 2022 13:40
Avcı, ” Çözüm Önerilerimizle Esnafımızın Yanındayız ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, yönetim kurulu üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık ile birlikte, Polatlı Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Davut Yaşar ve yönetimi, Polatlı Marangozlar Keresteciler Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haluk Bilici ve yönetimini ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin esnafın sorunlarına yönelik çözüm önerilerini paylaştı. 

Avcı, ” Esnafımızın, Milletimizin Gerçek Gündemi; Geçim Derdidir ” 

Polatlı Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Davut Yaşar ve yönetimi ile  Polatlı Marangozlar Keresteciler Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haluk Bilici ve yönetimini, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık ile birlikte ziyaret eden CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ” Bakkallarımız, bayilerimiz, sanayi esnafımız,Hizmet sektörünün emekçileri ciddi sıkıntılar yaşıyorlar.Gerçek gündem; Geçim derdidir. Gerçek gündem pembe tabloların saklayamadığı, suni gündemlerin gizleyemediği, ekonomik buhran halidir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm Türkiye ile paylaştığı çözüm önerilerimizi esnaflarımızla paylaşıyoruz.  ‘’ ifadelerinde bulundu. 

Polatlı Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Davut Yaşar, Polatlı Marangozlar Keresteciler Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haluk Bilici, esnafın yaşadığı zorlukları ifade ederek, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Örgütü ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.