DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ SABAH ÇORBASI İLE GÖNÜLLERİ ISITMAYA DEVAM EDİYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYESİ SABAH ÇORBASI İLE GÖNÜLLERİ ISITMAYA DEVAM EDİYOR

POLATLI BELEDİYESİ SABAH ÇORBASI İLE GÖNÜLLERİ ISITMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
13 Mayıs 2022 13:40
POLATLI BELEDİYESİ SABAH ÇORBASI İLE GÖNÜLLERİ ISITMAYA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi hafta içi her gün 06.00 – 07.30 saatleri arasında sabahın ilk ışıklarında işe giden vatandaşlara ücretsiz olarak ikram ettiği sıcak çorba dağıtımlarına Mübarek Ramazan Ayı’nın ardından tekrar başladı. Sabah saatlerinde dağıtılan çorbalarla gönülleri ısıtmaya devam eden Başkan Yıldızkaya tarafından başlatılan proje kapsamında; evlerine ekmek götürmek için erken saatlerde yollara düşen vatandaşlara Cumhuriyet Meydanı Tren Garı ve Şentepe Mahallesi Makine İkmal Müdürlüğü yanında kurulan Polatlı Belediyesi stantlarında sabah çorbası ikram ediliyor. 
Hızlı tren ve banliyö treni ile ulaşım sağlayarak Polatlı dışında çalışan vatandaşların yanı sıra sabah namazında camiye giden vatandaşlara ve erken saatlerde Şentepe Mahallesi otobüs duraklarına yolu düşen tüm Polatlılılara sıcak çorba ikramında bulunuluyor. Günün ilk ışıklarında hafta içi her sabah aralıksız devam eden sıcak çorba ikramı vatandaşlardan büyük beğeni topluyor. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.