DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
YEŞİL KENT VE YEŞİL VADİ SİTELERİ BAŞKAN YILDIZKAYA’NIN GİRİŞİMLERİYLE DOĞALGAZ’A KAVUŞTU
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • YEŞİL KENT VE YEŞİL VADİ SİTELERİ BAŞKAN YILDIZKAYA’NIN GİRİŞİMLERİYLE DOĞALGAZ’A KAVUŞTU

YEŞİL KENT VE YEŞİL VADİ SİTELERİ BAŞKAN YILDIZKAYA’NIN GİRİŞİMLERİYLE DOĞALGAZ’A KAVUŞTU

ABONE OL
18 Kasım 2022 10:42
YEŞİL KENT VE YEŞİL VADİ SİTELERİ BAŞKAN YILDIZKAYA’NIN GİRİŞİMLERİYLE DOĞALGAZ’A KAVUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Şentepe Mahallesi’nde yıllardır devam eden doğalgaz hattı problemleri çözüme kavuşturulan Yeşil Kent ve Yeşil Vadi Sitelerinde vatandaşlarla buluştu. Polatlı Belediye Meclisi’nde İstiklal, Zafer ve Eskipolatlı Mahalleleri Uygulama İmar Planı Revizyonuna yapılan itirazların oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından; plan dahilinde getirilecek doğalgaz hattının çözümsüz kaldığı yönünde iddialar kamuoyunda gündeme geldi. Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına konunun çözümüne ilişkin yaptığı girişimlerle ve POLGAZ Şirket Müdürü İnan Yıldırım ile gerçekleştirdiği görüşmelerle Yeşil Kent ve Yeşil Vadi Sitelerine doğalgaz hattının gelmesini sağladı.

SİTE SAKİNLERİ BAŞKAN YILDIZKAYA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

POLGAZ’ın başlattığı çalışmayla Eskipolatlı Yolu kenarından sitelere ulaştırılan yeni doğalgaz hattı çalışmalarında; hat boyunca kazılan yollar ve site içerisinde kazılan noktaların onarımı ve asfaltlanması Polatlı Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Yeşil Kent ve Yeşil Vadi Sitelerinde yıllardır çözümsüz kalan doğalgaz hattı problemi Polatlı Belediyesi ve POLGAZ’ın çalışmalarıyla çözüme kavuşturuldu. Yıllar sonra evlerinde doğalgaz kullanmaya başlayan site sakinleri konunun çözümüne ilişkin katkılarından dolayı Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür ettiler.

ARIKAN; “BAŞKANIMIZIN VE POLGAZIN ÇALIŞMALARIYLA EVLERİMİZ YILLAR SONRA DOĞALGAZLA BULUŞTU”

Yeşil Kent ve Yeşil Vadi Sitesi sakinlerinden Polatlı Çarşı Camii Dernek Başkanı Aziz Arıkan; Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve POLGAZ Şirket Müdürü İnan Yıldırım’ın katılımlarıyla düzenlenen toplantının ardından konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Doğalgaz hattının bulunmaması sebebiyle site sakinleri olarak senelerdir problem yaşıyorduk. İmar Planına yapılan itirazların Belediye Meclisinde kabulünün ardından doğalgaz hattımız tekrar çözümsüz kalmıştı. Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’nın girişimleriyle ve POLGAZ’ın katkılarıyla bugün bu problemler ortadan kalktı. Eskipolatlı üzerinden gelen hat ile evlerimiz yıllar sonra doğalgazla buluşturuldu. Sitemiz içerisinde ve çevresinde doğalgaz hattı dolayısıyla kazılan yollar ve alanlar Polatlı Belediyesi Ekipleri tarafından onarıldı. Bugün de site sakinleri olarak Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’yı ve POLGAZ Şirket Müdürü İnan Yıldırım’ı davet ederek kendilerine hep birlikte teşekkür ettik. Cenab-ı Allah başta Belediye Başkanımız olmak üzere; emeği geçen herkesten razı olsun.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.