DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ETİ ÇOCUK TİYATROSU POLATLI BELEDİYESİ VE POLATLI KENT KONSEYİ İŞBİRLİĞİYLE<br>DEPREM BÖLGELERİNDEN GELEN ÇOCUKLAR İÇİN PERDELERİNİ AÇIYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • Eğitim
  • ETİ ÇOCUK TİYATROSU POLATLI BELEDİYESİ VE POLATLI KENT KONSEYİ İŞBİRLİĞİYLE
    DEPREM BÖLGELERİNDEN GELEN ÇOCUKLAR İÇİN PERDELERİNİ AÇIYOR

ETİ ÇOCUK TİYATROSU POLATLI BELEDİYESİ VE POLATLI KENT KONSEYİ İŞBİRLİĞİYLE
DEPREM BÖLGELERİNDEN GELEN ÇOCUKLAR İÇİN PERDELERİNİ AÇIYOR

ABONE OL
3 Mart 2023 09:56
ETİ ÇOCUK TİYATROSU POLATLI BELEDİYESİ VE POLATLI KENT KONSEYİ İŞBİRLİĞİYLE<br>DEPREM BÖLGELERİNDEN GELEN ÇOCUKLAR İÇİN PERDELERİNİ AÇIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi ve Polatlı Kent Konseyi işbirliğiyle Eti Çocuk Tiyatrosu tarafından hazırlanan ‘Mutluluk Denince Akla’ tiyatro oyunu deprem bölgelerinden Polatlı’ya gelen çocukların yüzlerini gülümsetmek, yaşadıklarını bir nebze olsun unutturmak için önümüzdeki hafta perdelerini açıyor. 7 Mart Salı Günü Saat 11.00’da 13 Eylül Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak perdelerini açacak olan Mutluluk Denince Akla; eğitici ve öğretici içerikleri eğlenceyle harmanlayarak deprem bölgelerinden gelen çocuklarla buluşturacak.
OYUN ÇOCUKLARA ÖZEL OLARAK PEDAGOGLARIN GÖZETİMİNDE HAZIRLANDI

2000 yılından bu yana Edirne’den Hakkari’ye, Lefkoşa’dan Ankara’ya kadar yurtiçinde ve yurtdışında onlarca şehri dolaşarak 2,5 milyona yakın çocuğa tiyatro sevgisi aşılayan Eti Çocuk Tiyatrosu, 12 bölümden oluşan ilk özgün oyunu Mutluluk Denince Akla’yı Polatlı Belediyesi’nin desteği ile depremzede çocuklara özel olarak sergileyecek. Mutlu olmak için sahip olunması gereken 12 temel bilgi ve değeri, eğlenceli ve eğitici bir şekilde çocuklara anlatmak üzere pedagog gözetiminde hazırlanan oyunun yönetmenliği Ünsal Sicilli tarafından yapılacak.

Polatlı Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada ; “Belediyemiz, Polatlı Kent Konseyi ve Eti Çocuk Tiyatrosu işbirliğiyle deprem bölgelerinden şehrimize gelen, Polatlımızda misafir ettiğimiz çocuklarımızın yüzlerini güldürebilmek, yaşadıklarını bir nebze de olsa unutturabilmek amacıyla hazırlanan Mutluluk Denince Akla Tiyatro Oyunu 7 Mart Salı Günü Saat 11.00’da 13 Eylül Kültür Merkezi’nde perdelerini açacak. Tüm çocuklarımızı bekliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.