DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
 BAŞKAN YILDIZKAYA; “POLATLIMIZ İL OLMAYA HER ZAMANKİNDEN DAHA YAKIN”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  •  BAŞKAN YILDIZKAYA; “POLATLIMIZ İL OLMAYA HER ZAMANKİNDEN DAHA YAKIN”

 BAŞKAN YILDIZKAYA; “POLATLIMIZ İL OLMAYA HER ZAMANKİNDEN DAHA YAKIN”

ABONE OL
13 Haziran 2023 16:31
 BAŞKAN YILDIZKAYA; “POLATLIMIZ İL OLMAYA HER ZAMANKİNDEN DAHA YAKIN”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehrimizin ve hemşehrilerimizin uzun yıllardır hasretle beklediği, Milliyetçi Hareket Partimizin 100 Maddelik Seçim Beyannamesi içerisinde de yer alan “Yüzüncü Yılda 100 İl Projesi” kapsamında; Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi 13 Haziran Salı Günü gerçekleştirilen TBMM Grup Toplantısı’nda bizlere büyük bir müjde vermiştir.

Türkiye Yüzyılı hedefleri çerçevesinde 100 Maddelik yeni bir anayasanın müzakeresi ve bu kapsamda Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlımızın da nihayet il olacağı “Yeni Yüzyılda 100 İl ve 1000 İlçe” projesinin hayata geçirilmesi için en önemli adım artık atılmıştır.

Şehrimiz hali hazırda birçok ilden daha gelişmiş olan tarımsal, ekonomik ve ticari potansiyeli, tarihi ve kültürel mirasıyla il statüsü kazanmasının ardından hak ettiği değere ulaşacaktır. Polatlı gelişmiş sanayi altyapısı, genç nüfusu ve tarihi ipek yolunun üzerinde bulunan eşsiz konumuyla ülkemizin en güzide illerinden birisi olacaktır.

Bu anlamda, Polatlı Belediyesi olarak bugünden itibaren şehrimizin il olma sürecinin ilk adımı kabul edilebilecek ön hazırlık çalışmalarına başlıyoruz. Bu sürecin beraberinde getireceği yüksek sorumluluk duygusuyla her konuda planlamalarımızı hızla hayata geçireceğiz.

Bu vesileyle; Yeni yüzyılda 100 il 1000 ilçeden müteşekkil idare yapısıyla, gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür.” sözleriyle Polatlımızda 7’den 70’e herkesi aynı sevinçle bir araya getiren Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’e Şehitler Diyarı Polatlımız ve şüheda torunu hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimi arz ediyorum. En kısa sürede tamamlanmasını ümit ettiğimiz bu sürecin şehrimize ve tüm değerli Polatlılı hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.

                                                                           MÜRSEL YILDIZKAYA

                                                                             POLATLI BELEDİYE BAŞKANI

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.