DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVRUPA ŞAMPİYONU YÜCEL BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ
  • Meydan Haber
  • Genel
  • AVRUPA ŞAMPİYONU YÜCEL BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ

AVRUPA ŞAMPİYONU YÜCEL BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ

ABONE OL
27 Nisan 2021 13:31
AVRUPA ŞAMPİYONU YÜCEL BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AVRUPA ŞAMPİYONU YÜCEL BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ

Polatlı Belediyespor Kulübü sporcusu Selman Yücel Antalya’da düzenlenen 6. Uluslararası Turkish Open Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonası’nda kazandığı Avrupa Şampiyonluğu’nun ardından Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı ziyaret etti. Toplam 28 ülkeden 2000 sporcunun katıldığı Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda sergilediği performans ile 94 KG’da altın madalya ile Polatlı’ya dönen Selman Yücel; başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yıldızkaya; başarılarından dolayı Polatlı Belediyespor Kulübü sporcusu Selman Yücel’i tebrik etti.

YÜCEL; “BAŞKANIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”

Avrupa Kick Boks Şampiyonu Selman Yücel Polatlı Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette katkı ve desteklerinden dolayı Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür etti. Ziyaretin ardından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yücel; “Kazandığım bu başarıyı Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl dönümünde bizlere bu kutsal vatanı emanet eden kahraman şehitlerimize ve Şehitler Diyarı Polatlımıza adıyorum. Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’ya, Polatlı Belediyesi Spor Müdürlüğümüze, aileme ve uzaktan yakından destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” Cümlelerine yer verdi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.