DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN DEMİR KIRSALDA ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DEMİR KIRSALDA ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

ABONE OL
2 Temmuz 2021 11:48
BAŞKAN DEMİR KIRSALDA ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN DEMİR KIRSALDA ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Ak Parti İlçe Başkanı Aysel Demir, Kırsal Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor.

İlçemizin en uzak dış mahallesi olan Sincik ten başlayan ziyaret Yeni Mehmetli ve Karabenli mahalleleri ile devam etti. Ziyaretlere ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Muhtarlar ve mahalle sakinleri ile yapılan istişare ve değerlendirme görüşmeleri son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçti. Muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin istek, dilek ve şikayetleri  tek tek not alınarak, devletimizin ilgili birimlerine hızla iletilmiş ve takip edilmektedir. Mahalle sakinlerimizle buluşma ve hasbihallerimiz ara vermeksizin devam edecek. Sincik Mahallemizin “Sel Taşkın Önleme” duvarı  yapımı  işi  DSİ ile görüşülmüş ve hızlandırılması yönü ile görüş birliğine varılmıştır.

Yeni Mehmetli Mahallemizde ağaçlandırma ve köy meydanı düzenlemesi konuları görüşülmüş, yapılması gerekenler konusunda görüş birliğine varılmıştır.

Karabenli mahallemizde de  Sel Taşkın Önleme” projesi işi  için ,ilgili birimlere iletilmesi yönüyle antant  kalınmıştır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.