DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ
  • Meydan Haber
  • Genel
  • ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ

ABONE OL
19 Haziran 2023 18:00
ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Şehit Ailelerine Hizmet Derneği Başkanı Savaş Dinçer, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şehit Aileleri; tamamlanarak hizmete açılan Yeni Belediye Binası dolayısıyla Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yıldızkaya anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şehit Aileleri Derneği Başkanı Savaş Dinçer’e ve Şehit Ailelerine teşekkür etti.

Polatlı Şehit Ailelerine Hizmet Derneği Başkanı Savaş Dinçer Yeni Belediye Binası’nda gerçekleşen ziyaretin ardından konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Polatlımızın yarınlarına dair çok önemli bir proje olan Yeni Belediye Binası’nı tamamlayarak hizmete açan Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’yı kıymetli şehit ailelerimiz ve değerli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Kendisine ve şehrimize hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Göreve geldiği günden bu yana bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, derneğimizin ve ailelerimizin her daim yanlarında olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.