DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN YILDIZKAYA’DAN ESKİPOLATLI, KARAPINAR, BASRİ, BEYCEĞİZ VE KARAİLYAS KÖYLERİNE DOĞALGAZ MÜJDESİ
  • Meydan Haber
  • Genel
  • BAŞKAN YILDIZKAYA’DAN ESKİPOLATLI, KARAPINAR, BASRİ, BEYCEĞİZ VE KARAİLYAS KÖYLERİNE DOĞALGAZ MÜJDESİ

BAŞKAN YILDIZKAYA’DAN ESKİPOLATLI, KARAPINAR, BASRİ, BEYCEĞİZ VE KARAİLYAS KÖYLERİNE DOĞALGAZ MÜJDESİ

ABONE OL
7 Temmuz 2023 16:19
BAŞKAN YILDIZKAYA’DAN ESKİPOLATLI, KARAPINAR, BASRİ, BEYCEĞİZ VE KARAİLYAS KÖYLERİNE DOĞALGAZ MÜJDESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı şehir merkezi yakınında bulunan Eskipolatlı, Karapınar, Basri, Beyceğiz ve Karailyas Köylerine doğalgaz bağlanması konusu Polatlı Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı’nda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Aralarında imar planı olmayan köyler bulunmasına rağmen Polatlı Belediyesi vatandaşların doğalgaz kullanabilmesi adına inisiyatif alarak; kadastro yollarına sadık kalınacak şekilde doğalgaz hattı çalışmalarının yürütülmesine karar verdi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya vatandaşların artık mağduriyet yaşamaması adına konunun çözümüne ilişkin yaptığı girişimlerle ve POLGAZ ile gerçekleştirdiği görüşmelerle doğalgaz hattı çalışmalarının hızla başlamasını sağladı. Belediye Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda Basri Mahallesi’nde POLGAZ tarafından başlatılan altyapı ve doğalgaz hattı çalışmaları Karapınar, Basri, Beyceğiz ve Karailyas Mahallelerinde devam edecek. Köylerin doğalgaza hızla kavuşması adına çalışmalar POLGAZ tarafından yapılacak yatırımlarla mevcut kadastro yollarına sadık kalınarak gerçekleştirilecek. İlerleyen yıllarda yapılabilecek olası imar planı ve yol değişiklikleri durumunda ortaya çıkacak olan masraflar Polatlı Belediyesi tarafından karşılanacak.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “KÖYLERİMİZİN DOĞALGAZA KAVUŞMASI İÇİN İNİSİYATİF ALIYORUZ”

Başkan Yıldızkaya Polatlı Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı’nda konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “Bu konuda köylerimiz ve vatandaşlarımız için Belediye Meclisimizin kararıyla bir inisiyatif alıyoruz. Şehrimizin yakınında bulunan köylerimizde doğalgaz hattı bağlanmasıyla ilgili plan eksiklikleri var. Bu planlara da mevcut kadastro yollarına sadık kalınarak çalışma yapılması talep edildi. Bizde bunu istiyoruz. Eğer bu hatlarda değişiklik olacaksa bunun yeniden döşenmesi maliyetinin de belediyemiz tarafından karşılanması gibi bir karar alıyoruz. Belki bize biraz mali yük getirebilir fakat; en azından yakın civardaki köylerimizi doğalgaza kavuşturmuş olacağız. İnşallah hedefimiz nihayetinde bütün şehrimizde tüm mahallelerimize doğalgaz akışının ulaşmasını sağlamaktır. Eskipolatlı, Karapınar, Basri, Beyceğiz, Karailyas Mahallelerimize ve değerli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.