DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MİLLET İTTİFAKI GENÇLERİ ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

MİLLET İTTİFAKI GENÇLERİ ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

ABONE OL
11 Mayıs 2021 08:43
MİLLET İTTİFAKI GENÇLERİ ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MİLLET İTTİFAKI GENÇLERİ ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Yağlıkara ve İYİ Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Hilmi Alpoğlu Ramazan Bayramı, Kandil ve Anneler Günü vesilesiyle şehit ve gazi ailelerine ziyaretlerde bulundular.

Anneler Günü vesilesi ile CHP Gençlik Kolları ve İYİ Parti Gençlik Kolları şehit annelerine ziyarette bulunarak bu anlamlı günü taçlandırdı. Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Yağlıkara ve İYİ Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Hilmi Alpoğlu ziyaret ettikleri şehit ailelerine çiçek ve Türk Bayrağı hediye ettiler.

“YILIN BİR GÜNÜNÜ ANNEMİZLE İLGİLİ ANILARLA DOLDURALIM”

Konu hakkında açıklama yapan CHP Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Yağlıkara, millet ittifakı olarak her zaman annelerimizin ve şehit annelerimizin yanlarında olacağımıza söz veriyoruz. “Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevginin olmadığını söyleyen Yağlıkara yılın bir gününü annelerimize ayırarak o günü annelerimizle ilgili anılarla doldurmamız gerektiğini kaydetti. Böylece annelerimize olan sevgi borcumuzu ödeyelim” diyen Yağlıkara “Bizleri tek, karşılıksız sevebilen annelerimizin anneler gününü de kutluyorum” dedi. Tüm dünyada olduğu gibi kutsal varlıklarımız, var oluş sebebimiz olan annelerimiz için bugün çok özel bir gündür. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in annesini rahmetle anıyor, bütün annelerin anneler gününü kutluyorum” ifadelere yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.