DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA ŞEHİR MERKEZİNDE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
  • Meydan Haber
  • Genel
  • POLATLI BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA ŞEHİR MERKEZİNDE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

POLATLI BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA ŞEHİR MERKEZİNDE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

ABONE OL
20 Haziran 2023 17:45
POLATLI BELEDİYESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA ŞEHİR MERKEZİNDE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Cumhuriyet Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 2023 Yılı Asfalt Sezonu’nu bu ay itibariyle açan Polatlı Belediyesi ekipleri şehrin dört bir yanında sorumluluk alanında bulunan yolları sıcak asfaltla buluşturmayı hızla sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta itibariyle Gazi Mahallesi’nde Karanfil Sokak, Altan Sokak, Canan Sokak, İntepe Caddesi, Kıpçak Sokak, Özel Sokak ve Küçük Sokak’ı asfaltla buluşturan Polatlı Belediyesi ekipleri çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi İrfan Efe Caddesi, Necatibey Caddesi, Selçuk Caddesi ve Menteşe Caddesi üzerinde devam ediyor. Ara cadde ve sokaklar başta olmak üzere ana caddelere bağlanan ara kesişim noktaları sıcak asfaltla buluşturularak modern bir hale getiriliyor. 

KURTULUŞ VE ZAFER MAHALLELERİNDE BULUNAN POLATLI BELEDİYESİ SORUMLULUK ALANLARINDA ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Polatlı Belediyesi ekipleri tarafından gün boyunca uygulanan program dahilinde Menteşe Caddesi, İrfan Efe Caddesi başta olmak üzere Necatibey ve Selçuk Caddelerinin bağlantı noktalarında etaplar halinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. Hafta boyunca hava şartları müsaade ettiği sürece İrfan Efe Caddesi’nin kalan kısmı, Adalet Sokak, Sakarya Sokak, Serap Sokak ve Pehlivan Sokak asfaltlanarak modern bir görünüme kavuşturulacak. Cumhuriyet Mahallesi’nin ardından program dahilinde Kurtuluş ve Zafer Mahallesi’nde çalışmalara devam edecek olan Polatlı Belediyesi Ekipleri 7/24 sorumluluk alanında bulunan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını sürdürecek.

ÇALIŞMALAR YOLUNUZ HEP AÇIK OLSUN PAROLASIYLA SÜRECEK

Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Yolunuz hep açık olsun parolasıyla açtığımız asfalt sezonumuz kapsamında çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hava şartları imkan verdiği sürece gece gündüz demeden tüm sorumluluk alanlarımızda eş zamanlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Program dahilinde Cumhuriyet Mahallesi ardından Zafer ve Kurtuluş Mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarımıza devam edeceğiz. Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı tüm hemşehrilerimizden, esnaflarımızdan özür diliyor; yapımını tamamladığımız yolların şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz.” Cümlelerine yer verildi.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.